Meer resultaten voor notaris

 
 
notaris
MOOK de Notaris.
Geplaatst op 1 april 2020. Mook de Notaris is open, we staan voor u klaar. Uiteraard op gepaste afstand en met inachtname van de regelgeving van het RIVM rondom de coronacrisis. Ons kantoor is open, dit zijn onze corona-maatregelen Geplaatst op 17 maart 2020.
Notarissen DoeHetZelfNotaris.
Ook Hof maakt gehakt van klagende notarissen. Politiek Prominent Persoon PEP. Waarom euthanasie niet bij de notaris regelen? Waarom koopsom betalen aan notaris? Wanneer persoonlijk langs de notaris. Wat als de notaris is overleden? Wat is een geldig ID bewijs?
DLB notaris Bergen op Zoom Wonen, Ondernemen en Leven.
In de zakelijke sfeer kunnen samenwerkingsverbanden in de vorm van bijvoorbeeld een vennootschap onder firma, een maatschap en een besloten vennootschap indringende gevolgen hebben. Door notaris Peter de Lepper kunnen al deze zaken in een prettige samenwerking met de klant en diens adviseur goed. Lees meer over dlb notaris.
mr. C.E. Jonker Corien Abma Schreurs Notarissen.
Corien Jonker is in 1994 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen in de richtingen Notarieel en Fiscaalrecht. Direct na haar studie trad zij in dienst bij Abma Schreurs Notarissen als kandidaat-notaris en werd in 2004 benoemd als notaris in Hoorn.
Voor hetzelfde geld meer voor elkaar Notaris Unie.
De Notaris Unie is een dynamisch notariskantoor in Almere dat al meer dan 20 jaar bestaat en sinds 15 augustus 2013 wordt geleid door mr. Sharon Hament, de jongste notaris van Flevoland. Vakmanschap, toewijding en een frisse, persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat cliƫnten ons graag inschakelen.
Notaris mr. H. Huitsing bij Groningen faciliteert levenskeuzes.
We zijn dan ook aangesloten bij de VASN, de Vereniging van Agrarische Specialisten in het Notariaat. Meer weten over agrarisch recht? Neem direct contact op. Laat ons u ondersteunen bij belangrijke gebeurtenissen. 9991 BG, Middelstum. Privacyverklaring Notaris Huitsing. Inlog mijn akte.
VanLier VanLier Posthumus Posthumus notarissen, notarissen. notaris in Roermond en omgeving.
Welkom bij VanLier Posthumus notarissen, het vertrouwde notariskantoor aan de Rijksweg Zuid 17 te Swalmen Roermond. VanLier Posthumus notarissen is in 1985 gestart door oud notaris Mr. In 2011 is notaris Van Lier eervol ontslagen en is hij opgevolgd door mr.
De Notaris uit Amersfoort Accordo Ondernemend Notariaat.
Lees meer over het oprichten van een stichting. Ander advies van ACCORDO Notaris. Onze drie pijlers die we hoog houden in ons werk Transparant, Toegankelijk, en Laagdrempelig. ACCORDO Notaris advies, het eerste en tot nu toe enige notariskantoor speciaal voor ondernemers in Amersfoort, Soest en omgeving.

Contacteer ons