Teambuilding en leidinggeven met hulp van paarden

Met 

On Heren Mechanic Tools Winterjas Nieuwe bommenwerper 2019 werkjas Xxl Snap qpzVSUM

paardencoaching krijg je bewustwording van je eigen kunnen op gebied van (innerlijk) leiderschap en leer je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelingen.

Een unieke manier van leren en toepassen

Een paard is 100% puur en kent geen barrières. De reactie van een paard is een eerlijke spiegel van je eigen capaciteit om (innerlijk) leider te zijn. Paardencoaching leert je hier van bewust te worden. 

In hoeverre heb je leiderschap in je? 

Hetzelfde principe wordt gebruikt om leiderschap te ontwikkelen. De theorie wordt direct in de praktijk gebracht en indien nodig bij geschaafd. Dat is het mooie van Paardencoaching, een paard is geduldig en geeft direct en zonder omwegen een duidelijke reactie. 

On Heren Mechanic Tools Winterjas Nieuwe bommenwerper 2019 werkjas Xxl Snap qpzVSUM

Teambuilding

Een paard is een kuddedier, rang en stand zijn van levensbelang. Hoe verhoudt zich dat tot een groep mensen en hoe kan je door spiegelen met een paard een team beter laten samenwerken en dus presteren.
Hoe helpt het paard je team te verbeteren >

Workshop Paardencoaching

Paarden confronteren, dagen uit en stimuleren. Dat is precies wat nodig is voor persoonlijke groei, beter samenwerken en effectiever leidinggeven. Met een Workshop Paardencoaching kunt u ervaren wat u van paarden kunt leren en nader kennismaken met deze unieke methodiek!
Nieuwsgierig? Lees dan verder >

Spade Suedeleer Nwt Kate Satchelcrossbody zwart Magnolia Grote Park Laurel Ok0PXw8n
On Heren Mechanic Tools Winterjas Nieuwe bommenwerper 2019 werkjas Xxl Snap qpzVSUM

Individuele coaching

Individuele Coaching is bedoeld voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en een beter inzicht wil krijgen in zichzelf. Daarnaast is deze vorm van coaching uitstekend geschikt voor wie beter in balans wil komen tussen verstand en gevoel. Dit zal uiteindelijk leiden tot meer innerlijke rust en balans in je leven.
Leer jezelf kennen, waar ben je goed in > 
Duffel In Bradley Wildflowers Midnight Nwt Vera Large 35RjL4A

Opleidingen CREF methoden

Sinds 2016 is de locatie van Coachend Paard in Oud-Alblas, één van de 6 vestigingen van IKEV, genaamd “IKEV-West”. Bij IKEV-West worden geaccrediteerde cursussen, bijscholingen en opleidingen gegeven. IKEV is het Instituut voor Kennis en Vaardigheden en geeft onderricht op het gebied van de CREF-Methode.
Alle cursussen op een rij >

On Heren Mechanic Tools Winterjas Nieuwe bommenwerper 2019 werkjas Xxl Snap qpzVSUM

De coach, Francisca Staleman

Met een lange carrière in verschillende leidinggevende functies als basis en haar passie voor paarden ontstaat in 2010 "Coachend Paard".
Coachend Paard brengt mensen dichter bij zichzelf> 

"Gisteren hebben wij een bijzondere ochtend mogen beleven bij Coachend Paard te Oud Alblas. Francisca Staleman heeft onze dames van Ponyplus onvergetelijke, imponerende en verrassende momenten bezorgd. We hebben in die ochtend veel geleerd. Een echte aanrader voor een teamuitje of andere uitjes."

Ester Korteland, Eigenaar - De Heerlijkheid van PapendrechtNine Womens Galicische Black Uitstekende West staat in Boot nw0kPO

"Super ervaring gehad met Francisca Staleman. Nu alweer een aantal jaren geleden een coaching gehad en ik denk er nog regelmatig aan terug en gebruik de inzichten nog die uit de coaching naar voren zijn gekomen".Flats Tweed Zwartgrijs Bally Upperitalië Stof 40 Ons Schoenen Maat 9 5EU DHWYE29I

Gerrianne Veenstra. Safety, Health and Environment Manager - Heineken

"Een paard als spiegel van je gedrag!" 17 Politie-collega’s wilden in die spiegel kijken en vroegen zich af of ze leidend of meegaand/volgend waren, positie namen, weg wilden lopen of contact konden maken met Sammy en zijn maatje. Ongelofelijk hoe eerlijk het gedrag weerspiegeld wordt door deze ‘edele’ dieren en dus ook weer bij onze collega’s een reactie opriep. ...

Jill Large 90s 5 Handbag Clutch Handbag 5Vintage Red Large Genuine 12 12 Snakeskin Snakeskin Red Jill Genuine Clutch Vintage Stuart Stuart 1990's On0XPw8k

Artje van der Vliet, HRD-Professional Politie Zuid-Holland-Zuid

Aan de slag met paardencoaching

Ontwikkeling van jezelf of een team, coaching en leidinggeven. Het spiegelen met het paard centraal als basis van de training.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken of schrijf je in voor een workshop.

Contact opnemen kan per telefoon via nummer: 0184-632423
of vul het contactformulier in: open het contactformulier >
On Heren Mechanic Tools Winterjas Nieuwe bommenwerper 2019 werkjas Xxl Snap qpzVSUM

jurk verfraaid Prom 0 groen Artemis Gratis grijs Maat mensen Maxi fyY76bg

Coachend Paard

Peperstraat 38
2969AZ Oud Alblas

Telefoon: 0184-632423
Mobiel: 06-45780443

On Heren Mechanic Tools Winterjas Nieuwe bommenwerper 2019 werkjas Xxl Snap qpzVSUM
Hobo Slouch Bag Floral Handbag Rich Handmade Flower Shiny Gift Peony Women Purse nNwOX80Pk
On Heren Mechanic Tools Winterjas Nieuwe bommenwerper 2019 werkjas Xxl Snap qpzVSUM Jordan Nike Air 5 886668450995 blauwwit 14 Sport 13 vluchttijd Sz sQrCthd