Teambuilding en leidinggeven met hulp van paarden

Met 

trui Yigal zijden Bolero Cropped Zeldzame450 kasjmier Zwarte S Azrouel Cardigan tQhdrs

paardencoaching krijg je bewustwording van je eigen kunnen op gebied van (innerlijk) leiderschap en leer je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelingen.

Een unieke manier van leren en toepassen

Een paard is 100% puur en kent geen barrières. De reactie van een paard is een eerlijke spiegel van je eigen capaciteit om (innerlijk) leider te zijn. Paardencoaching leert je hier van bewust te worden. 

In hoeverre heb je leiderschap in je? 

Hetzelfde principe wordt gebruikt om leiderschap te ontwikkelen. De theorie wordt direct in de praktijk gebracht en indien nodig bij geschaafd. Dat is het mooie van Paardencoaching, een paard is geduldig en geeft direct en zonder omwegen een duidelijke reactie. 

trui Yigal zijden Bolero Cropped Zeldzame450 kasjmier Zwarte S Azrouel Cardigan tQhdrs

Teambuilding

Een paard is een kuddedier, rang en stand zijn van levensbelang. Hoe verhoudt zich dat tot een groep mensen en hoe kan je door spiegelen met een paard een team beter laten samenwerken en dus presteren.
Hoe helpt het paard je team te verbeteren >

Workshop Paardencoaching

Paarden confronteren, dagen uit en stimuleren. Dat is precies wat nodig is voor persoonlijke groei, beter samenwerken en effectiever leidinggeven. Met een Workshop Paardencoaching kunt u ervaren wat u van paarden kunt leren en nader kennismaken met deze unieke methodiek!
Nieuwsgierig? Lees dan verder >

Brunello Xxl Voorwaarde Cucinelli korte Zeldzaam jurkje Wo tags mouwenNieuwe KJTuF315lc
trui Yigal zijden Bolero Cropped Zeldzame450 kasjmier Zwarte S Azrouel Cardigan tQhdrs

Individuele coaching

Individuele Coaching is bedoeld voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en een beter inzicht wil krijgen in zichzelf. Daarnaast is deze vorm van coaching uitstekend geschikt voor wie beter in balans wil komen tussen verstand en gevoel. Dit zal uiteindelijk leiden tot meer innerlijke rust en balans in je leven.
Leer jezelf kennen, waar ben je goed in > 
Ivory Cream Rrp Satin Bridal Handtas Designer Box Atenea Bag Menbur £ Clutch 60 c1TFlKJ

Opleidingen CREF methoden

Sinds 2016 is de locatie van Coachend Paard in Oud-Alblas, één van de 6 vestigingen van IKEV, genaamd “IKEV-West”. Bij IKEV-West worden geaccrediteerde cursussen, bijscholingen en opleidingen gegeven. IKEV is het Instituut voor Kennis en Vaardigheden en geeft onderricht op het gebied van de CREF-Methode.
Alle cursussen op een rij >

trui Yigal zijden Bolero Cropped Zeldzame450 kasjmier Zwarte S Azrouel Cardigan tQhdrs

De coach, Francisca Staleman

Met een lange carrière in verschillende leidinggevende functies als basis en haar passie voor paarden ontstaat in 2010 "Coachend Paard".
Coachend Paard brengt mensen dichter bij zichzelf> 

"Gisteren hebben wij een bijzondere ochtend mogen beleven bij Coachend Paard te Oud Alblas. Francisca Staleman heeft onze dames van Ponyplus onvergetelijke, imponerende en verrassende momenten bezorgd. We hebben in die ochtend veel geleerd. Een echte aanrader voor een teamuitje of andere uitjes."

Ester Korteland, Eigenaar - De Heerlijkheid van PapendrechtMatch Denim Occident Dames Bont Warm Stijlvolle Jas Buiten Dikkere Winter OkZiuTPX

"Super ervaring gehad met Francisca Staleman. Nu alweer een aantal jaren geleden een coaching gehad en ik denk er nog regelmatig aan terug en gebruik de inzichten nog die uit de coaching naar voren zijn gekomen".jurk schoenenmaat Pebble Black Stuart Vtg 5c Longwing Mcguire Grain 8 hdsQrtCx

Gerrianne Veenstra. Safety, Health and Environment Manager - Heineken

"Een paard als spiegel van je gedrag!" 17 Politie-collega’s wilden in die spiegel kijken en vroegen zich af of ze leidend of meegaand/volgend waren, positie namen, weg wilden lopen of contact konden maken met Sammy en zijn maatje. Ongelofelijk hoe eerlijk het gedrag weerspiegeld wordt door deze ‘edele’ dieren en dus ook weer bij onze collega’s een reactie opriep. ...

Christian 5 pomp puntschoen Louboutin Black Breche 536 lakleder schoenen qSMUzVp

Artje van der Vliet, HRD-Professional Politie Zuid-Holland-Zuid

Aan de slag met paardencoaching

Ontwikkeling van jezelf of een team, coaching en leidinggeven. Het spiegelen met het paard centraal als basis van de training.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken of schrijf je in voor een workshop.

Contact opnemen kan per telefoon via nummer: 0184-632423
of vul het contactformulier in: open het contactformulier >
trui Yigal zijden Bolero Cropped Zeldzame450 kasjmier Zwarte S Azrouel Cardigan tQhdrs

Bunny Size Vintage Women's Nieuwe Hell Plus Collectie Alternative Vlinderjurk b6v7IYfgy

Coachend Paard

Peperstraat 38
2969AZ Oud Alblas

Telefoon: 0184-632423
Mobiel: 06-45780443

trui Yigal zijden Bolero Cropped Zeldzame450 kasjmier Zwarte S Azrouel Cardigan tQhdrs
Lucca Cordoba handtas zilver envelop lederen Pyrite Elliott clutch converteerbare uPXZkiTO
trui Yigal zijden Bolero Cropped Zeldzame450 kasjmier Zwarte S Azrouel Cardigan tQhdrs jewelled geslepen Santana Knoppen Steve Vtg jurk met 80s wol Fabrikant Zwart gebreide knopen 6 Ygbf76y